Általános szerződési feltételek

Az Eladó (Webáruház) és a Vevő (Megrendelő) között létrejött elektronikus szerződés nem tekinthető írásba foglalt szerződésnek, így az nem kerül iktatásra és későbbiekben papír alapon nem hozzáférhető. A szerződésre magatartási kódex nem utal. Az Eladó és a Vevő között létrejött elektronikus szerződés és megkötésének nyelve: magyar.

Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését a Vevő a webáruházon keresztül eljuttatja az Eladónak. Megrendelése akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben a Webáruház személyre szabottan visszaigazolja legkésőbb az online megrendelést követő 2 munkanapon belül. Ha a megrendelés megérkezését visszaigazoló e-mail 2 munkanapon belül nem érkezik meg, akkor a Vevő mentesül az ajánlati kötöttség alól, nem köteles a megrendelt terméket megvenni, a szolgáltatást igénybe venni. Az áruházi rendszer által küldött automata visszaigazolás (24 órán belül) nem egyenértékű a fent említett, személyre szabott visszaigazolással.

A felek között a szerződést akkor kell létrejöttnek tekinteni, ha a Vevő a megrendelését elküldte, a Webáruház azt részére személyre szabottan, e-mail formájában visszaigazolta, vagy a megrendelő az árut átvette visszaigazolás hiányában is.

A megrendelés visszaigazolásakor Önnek vásárlási kötelezettsége keletkezik, amit azonban bizonyos korlátozásokkal visszamondhat. Erről lentebb a “Tudnivalók a megrendelés lemondásához, elállási jog” menüpontban minden információt megtalál. Kérjük, kövesse az ott leírtakat, mert a megrendelt áru átvételének elmulasztása vagy megtagadása nem mentesít a vásárlási kötelezettség alól, a követelés jogi úton behajtható!

A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

Amennyiben bármilyen kérdése van rendelésével kapcsolatban, írjon az emutermekek@gmail.com e-mail címre, vagy hívjon minket az alábbi telefonszámon:

+3670 779 8446 hétköznapokon 8:00 és 17:00 óra között.